MAASHORST – De twee commissies van Walking Event De Maashorst en Maashorst Trailrun hebben de voorbereiding definitief gemaakt. De co-organisatoren Wandelvereniging Ons Genoegen uit Schaijk en De Keien Atletiek uit Uden slaan beiden de handen ineen met Maashorst Events; om net zo enthousiast als de laatste keer hun medewerking te verlenen.

Zet jij deze twee prachtige evenementen ook in je agenda?
Beide evenementen zetten het natuurgebied De Maashorst zo op de kaart gaat. De start- en finishlocaties zijn gereserveerd. Via deze weg willen we je aandacht voor onze social media waar we alle ins- en outs delen.  

Walking Event De Maashorst

De wandeltocht op zondag 26 maart 2023 start op een nieuwe locatie: De Berchplaets in Berghem. De wandeling begint ongebruikelijk in de dorpskern van Berghem, waar we binnen no-time de groene omgeving van het natuurgebied; Oergebied De Maashorst, inwandelen. Met sfeervolle rust locaties, mooie vergezichten en de natuur enorm dichtbij wordt Walking Event De Maashorst voor de zevende editie georganiseerd.

De wandelroutes zijn geschikt voor zowel de ervaren wandelaars als de kleine stappers met routes van 6, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Een leuk en gezellig dagje uit voor het hele gezin én… ook trouwe viervoeters zijn van harte welkom!

Maashorst Trailrun

Zondag 2 april 2023 is de derde editie van dit trailrun evenement. Rennen over onverharde paden, af en toe een heuveltje bedwingen en je ogen uitkijken in natuurgebied De Maashorst. Het evenement is voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper en wordt georganiseerd door Stichting Maashorst Events in samenwerking met De Keien Atletiek.

De atletiekvereniging zorgt voor een uitdagende, maar ook een verrassend parcours, waarbij het geweldig is om met alle deelnemers door natuurgebied De Maashorst te lopen. De start- en finish is bij De Heische Tip, waarbij er keuze is uit deelname aan 5 kilometer, 12 kilometer of 22 kilometer en trail met ons mee!

Ga voor meer informatie over de Maashorst Kidstrail en Business trailrun, maar ook voor inschrijven naar www.maashorst-events.nl