Extra feestelijke lustrumeditie Walking Event De Maashorst 31 maart
Voorinschrijving op www.maashorst-events.nl

MAASHORST – Walking Event De Maashorst staat garant voor uren wandelplezier door het boerenlandschap, langs historische plaatsen en dwars door de bossen. Met wandelroutes van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer is Walking Event De Maashorst geschikt voor zowel de jonge als de ervaren wandelaar. Geniet van de vijfde editie van het event die de deelnemers feestelijk door de Brabantse natuur stuurt.

De startlocatie op zondag 31 maart 2019 is De Kriekeput in Herpen en is vanaf 8.00 uur open. De kosten voor alle afstanden zijn € 5,- per persoon, voor deelnemers tot en met 12 jaar bedraagt de entreeprijs € 2,50 per persoon.

5-jarig bestaan
Tijdens dit wandelevenement hebben we naast een mooie route een geboren entertainer die de wandelaars een gezellige sfeer meegeeft voor onderweg en hen feestelijk zal ontvangen bij de bijzonder Oersfeervolle finish. DJ Glenn is als dj meer dan een muzikale omlijsting van ons evenement.
Zijn energie, aanstekelijk enthousiasme en interactie met het publiek kenmerken hem en hij zal op zijn ervaring aanvoelen wat de wandelaars nodig hebben om goed van start te gaan.
Bij De Kriekeput valt vooral de ambiance in de smaak en de muzikale noot van DJ Glenn zal vooral een toegevoegde waarde zijn op het succes van deze dag!

Pauzeplaatsen
Een wandeltocht voor het hele gezin en neem je trouwe viervoeter mee, zo maak je er een gezellig dagje uit van. Onderweg zullen Maashorst Ondernemers als pauzeplaats dienen.
De voorinschrijving is tot en met 28 maart op www.maashorst-events.nl, maar natuurlijk kun je je ook zondag 31 maart inschrijven op de startlocatie. De organisatie van Walking Event De Maashorst bestaat uit Stichting Maashorst Events en Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk. Het evenement wordt georganiseerd onder auspiciën van de KWBN.