Walking Event De Maashorst met speciale Maashorstmedaille
Wandelevenement nét even anders op de laatste zondag van maart

MAASHORST – Wandelevenementen zijn er in veel soorten en maten. Walking Event De Maashorst is echter een wandeltocht die nét even anders is en zich onderscheidt van de gebruikelijke één- of meerdaagse tochten. Bossen, weilanden, vennetjes, het agrarisch landschap en de omgeving van Bedaf in Uden worden het decor van de zesde editie van Walking Event De Maashorst.

Een bezoek aan de Maashorst vraagt om een wandeling die je maakt met vrienden, familie of wandelmaatjes. Wandelen in het boerenlandschap, langs historische plaatsen en dwars door de bossen en de Brabantse natuur. Walking Event De Maashorst heeft wandelroutes van 6, 10, 15, 20 en 30 kilometer en daarmee is dit evenement geschikt voor zowel jong als oud. Geniet van de zesde editie die start op de locatie Teugel Resort Uden in Uden. Deze locatie is die zondag 29 maart vanaf 8.00 uur open.

Maashorst medaille
Wat is een Maashorst herinneringsmedaille en waarom heet dit zo? Deze unieke medaille is helemaal gemaakt van Maashorstmaterialen; het hout komt uit de bossen van de Maashorst en het lint wordt gemaakt van Maashorstwol. Wil jij graag een mooie herinnering na afloop van een heerlijke wandeling? Ga hiervoor naar www.maashorst-events.nl. Tickets voor alle afstanden zijn € 5,- per persoon en deelnemers tot en met 12 jaar betalen € 2,50 per persoon. Vergeet niet om meteen je Maashorst herinneringsmedaille voor slechts € 2,- te bestellen!

Uiteraard kun je ook gewoon op zondag 29 maart inschrijven op de startlocatie. De organisatie van Walking Event De Maashorst bestaat uit Stichting Maashorst Events en Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk. Dit evenement wordt georganiseerd onder auspiciën van de KWBN.

Meer informatie vind je op www.maashorst-events.nl.