Docus de Das geeft startschot op zondag 7 april

MAASHORST – De eerste editie van Maashorst Trailrun, die op zondag 7 april op het programma staat, is een evenement voor het hele gezin. Zo kunnen deelnemers kiezen uit trails van 5, 12 of 24 kilometer. En voor de kinderen tot en met 12 jaar die wel van een uitdaging houden, wordt een speciale Kidstrail georganiseerd. Mis het niet!

Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek zorgen op 7 april voor een uitdagend én mooi parcours waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van De Maashorst te ontdekken. Start- en finishlocatie is camping De Heische Tip aan Straatsven in Zeeland.

Voor de kinderen tot en met 12 jaar wordt een uitdagend parcours van één kilometer uitgezet. Om 13.00 uur gaan zij van start, nadat de enige echte Docus de Das het startschot heeft gegeven. Startpunt is het mooie strand op camping De Heische Tip.
Door dit losse zand rennen de jonge deelnemers naar het mooie bosgebied van De Maashorst en na één kilometer keren ze weer terug naar de finish op de camping, waar ze een mooi aandenken aan Maashorst Trailrun krijgen.

Trailrunning
Maashorst Trailrun is geschikt voor iedereen. Trailrunning is een sport die bestaat uit hardlopen en wandelen over paden. Doordat lopers een volledig parcours over onverharde, soms heuvelachtige paden krijgen voorgeschoteld, is er een verschil met ‘normaal’ hardlopen.

Business Trailrun
Maashorst Business Trailrun is ook voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen. Alle deelnemers aan deze run kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 24 kilometer) en starten samen met de individuele lopers.

Maashort_Trail_Logo