Matijn Franken is dit jaar tot ons bestuur van Maashorst Events toegetreden. Hij heeft dit jaar met commissie-voorzitter Twan van Bakel meegelopen, om volgend jaar als voorzitter van Walking Event De Maashorst het stokje over te nemen van Twan. Hij heeft zich alles snel eigen gemaakt.

Via zijn vriendin Veronique kwam hij in aanraking met Maashorst Events. Zij werkt bij Teugel Resort Uden en werkt vanuit daar mee aan Walking Event De Maashorst. Matijn is lang actief geweest met de sportieve begeleiding van zijn zoon die een aantal jaren heeft deelgenomen aan de Nederlands Kampioenschappen 2-takt karting. Zo is hij ook nauw betrokken geraakt bij de organisatie hiervan. Nu zijn zoon meer tijd aan zijn studie wil besteden is er weer ruimte voor andere activiteiten.

Al snel gaf hij aan dat hij zichzelf erop betrapte; wel erg enthousiast te vertellen, als het over zijn nieuwe uitdaging had. Visueel ingesteld als hij is, kreeg Matijn steeds meer beeld van hoe het ging worden. Erg jammer dat hij niet kan genieten van het ‘moment suprême’, omdat dit jaar wegens het coronavirus de tocht afgelast is.
Dat zal hij tot volgend jaar als doel moeten stellen, want dan neem hij het stokje over als voorzitter. Matijn: “Als voorzitter kan ik volgend jaar de puntjes op de i zetten.”

Maashorst Events is blij met dit enthousiaste lid!