Onze’ Maashorst Ondernemer Kim van Lee van Kims Life Coaching  is een energieke, doortastende ondernemer bleek toen we haar vroegen het bestuur te komen versterken. Dat zij betrokken is en meteen aanpakt, blijkt uit haar snelle ‘ja-woord’ op onze vraag of ze interesse had in het voorzitterschap van commissie Maashorst Trailrun. Zij blijkt een aanstekelijk enthousiasme te hebben en in het voorzitten van de vergadering recht door zee.

In haar coaching als running-therapeut wordt het hardlopen als middel ingezet bij onder andere stressmanagement, depressie, trauma, chronische vermoeidheid, zelfvertrouwen en burn-out. Een rustige duurloop zorgt voor meer balans tussen lichaam en geest en, zo geeft Kim als beste reden om met haar de uitdaging aan te gaan, je krijgt juist meer energie en het gevoel dat je de hele wereld weer aankan, van lopen.

Het bestuur van Maashorst Events en de commissie Maashorst Trailrun van De Keien Atletiek is erg blij met ons enthousiaste nieuwe organisatielid en hoopt dat Kim het erg naar haar zin krijgt bij onze ‘club’.