Evenementen

MAASHORST EVENTS

Maashorst Trailrun

Lekker trailrunnen op de eerste zondag van april

• Geschikt voor zowel de starter als de ervaren loper
• De startlocatie is nog een verrassing.
• Het evenement wordt mede georganiseerd door De Keien Atletiek
• Trail jij met ons mee?
Georganiseerd door De Keien Atletiek

Vlucht 14-18 Turnhout Uden, 50 & 100 mijl

De eerste editie van Vlucht 14-18 Turnhout Uden, 50 & 100 mijl werd in 2023 georganiseerd door Team Kempen met Maashorst Events als contact en medeorganisator in Nederland. Er is een website www.vlucht1418.eu waar alle informatie op staat. Vrijdag 20 september 2024 gaat de tweede internationale Vlucht 14-18 50 & 100 mijl van start.

Vlucht 14-18 is een niet-competitieve wandeling waarbij het de uitdaging is om 80 of 160 kilometer te wandelen (of te joggen) in maximaal 45 uur. Van Uden (NL) naar Turnhout (B), van Turnhout naar Uden óf heen en terug.

Geniet van het mooie weer!

Maashorst Op díe Fiets werd in 2023 voor de vijfde keer georganiseerd. Uniek aan dit evenement was de mogelijkheid om streekproducten te proeven, mooie prijzen te winnen en Maashorstverhalen te beluisteren ergens in het OERgebied van Brabant en haar economische schil. Onderweg uitrusten bij Maashorst Ondernemers op sfeervolle locaties, waardoor het op en top genieten was van onze Brabantse natuur.

Walking Event De Maashorst

Een wandeltocht met routes van 6, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Ook hierbij kwamen we door het mooie gebied en deden we ondernemers van Maashorst aan, door de Brabantse natuur. Evenement dat geschikt is voor zowel de jonge als de ervaren wandelaar. Het evenement werd mede georganiseerd met Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk en onder auspiciën van de KW

Kom nog meer te weten over De Maashorst, het OERgebied in Brabant

Als sportieve bezoeker van De Maashorst, het OERgebied in Brabant, moet je weten dat het gebied nog ontzettend veel meer te bieden heeft. Elke avonturier is welkom in het gebied waar de bomen, planten en beesten de baas zijn. Wil je op de hoogte blijven van de stoerste activiteiten, spannendste weetjes, leuke tips en laatste informatie? Schrijf je dan hiernaast vrijblijvend in voor de nieuwsbrief: