Onze Evenementen

Walking Event De Maashorst

Loop met ons mee op zondag 27 maart 2022

Proef streekproducten, win echte Maashorstprijzen, beluister Maashorst-verhalen en rust uit bij sfeervolle locaties. Walking Event De Maashorst wordt – indien mogelijk – op zondag 27 maart 2022 voor de zesde keer georganiseerd.

Wandelen over het boerenland, langs historische plaatsen en dwars door ons mooie natuurgebied: Het is op en top genieten van de Brabantse natuur. De wandelroutes zijn geschikt voor zowel de kleine stappers als de ervaren wandelaars en verschillen van 6, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Een leuk en gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Eens per jaar organiseert Maashorst Events op de laatste zondag van augustus Maashorst Op díe Fiets. Ieder jaar weer verrassende routes op paden en locaties waar niet altijd iedereen ‘mag’ komen. 
Maashorst Op díe Fiets wordt voor de vierde keer georganiseerd, op zondag 28 augustus 2022. Uniek aan ons evenement is de mogelijkheid om streekproducten te proeven, echte Maashorstprijzen te winnen en Maashorstverhalen te beluisteren ergens in het OERgebied van Brabant en haar economische schil. Onderweg rusten we uit bij Maashorst Ondernemers op sfeervolle locaties, die je op en top laten genieten van onze Brabantse natuur.

Maashort_Trail_Logo_Zonder_Tekst_Onder

Maashorst Trailrun

Lekker trailrunnen op zondag 3 april 2022

Rennen over onverharde paden, af en toe een heuveltje bedwingen en je ogen uitkijken in De Maashorst.. Na 2020 is ook in 2021 de Maashorst Trailrun afgelast.

Het advies van het kabinet was duidelijk. Vanwege de maatregelen die de overheid voorschreef, zagen wij geen andere optie dan Maashorst Trailrun 2020 en 2021 af te gelasten. 

Met veel enthousiasme gaan we over een tijdje met de voorbereidingen voor Maashorst Trailrun 2022 aan de slag.

Doe mee!

Jouw Maashorst event

Maashorst Events organiseert niet alleen evenementen om mensen te verbinden in De Maashorst, zij helpt ook jou graag met het organiseren van een evenement! Een goed idee voor een eenmalig event of een activiteit die wellicht jaarlijks terug kan komen. Ontdek snel of jouw evenement binnen de kaders van Maashorst Events valt. Op deze manier draag je bij aan de verbindende factor die Maashorst Events in onze regio wil zijn.

Kom nog meer te weten over De Maashorst, het OERgebied in Brabant

Als sportieve bezoeker van De Maashorst, het OERgebied in Brabant, moet je weten dat het gebied nog ontzettend veel meer te bieden heeft. Elke avonturier is welkom in het gebied waar de bomen, planten en beesten de baas zijn. Wil je op de hoogte blijven van de stoerste activiteiten, spannendste weetjes, leuke tips en laatste informatie? Schrijf je dan hiernaast vrijblijvend in voor de nieuwsbrief:

Bezoek de Maashorst

Eigen activiteiten van ‘Maashorst Events’ zijn de laatste zondag in maart het Walking Event en op de laatste zondag in augustus Maarhorst, Op díe Fiets.
Blijf gerust eten of slapen en maak er een heerlijk weekend weg van in ons mooie
OERnatuurgebied!

Maar door de seizoenen heen is er veel meer te doen dan onze evenementen. Ga eens een kijkje nemen op een van de toeristische websites zoals www.bezoekdemaashorst.nl. Of de website voor de inwoners in de economische schil van de Maashorst www.maashorst-ondernemers.nl

Hiernaast maken we jullie alvast lekker met de prachtige film over het Oergebied van Brabant; de Maashorst.