Onze evenementen2018-10-31T10:07:24+00:00

Onze Evenementen

Zondag 31 maart 2019

Walking Event De Maashorst

Proef streekproducten, win echte Maashorstprijzen, beluister Maashorst-verhalen en rust uit bij sfeervolle locaties. Walking Event De Maashorst wordt op zondag 31 maart 2019 voor de 5e keer georganiseerd. Start bij De Kriekeput en wandel over het boerenland, langs historische plaatsen en dwars door ons mooie natuurgebied: Het is op en top genieten van de Brabantse natuur. De wandelroutes zijn geschikt voor zowel de kleine stappers als de ervaren wandelaars en verschillen van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Een leuk en gezellig dagje uit voor het hele gezin! Ook trouwe viervoeters zijn van harte welkom.

Maashorst op de fiets

De volgende Maashorst Op díe Fiets • zondag 25 augustus 2019

Eens per jaar organiseert Maashorst Events op de laatste zondag van Augustus ‘Maashorst, Op díe Fiets’. Ieder jaar weer verrassende routes op paden en locaties waar niet altijd iedereen ‘mag’ komen. 
Maashorst, Op díe Fiets wordt volgend jaar voor de vierde keer georganiseerd, op zondag 25 augustus 2019. Uniek aan ons evenement is de mogelijkheid om streekproducten te proeven, echte Maashorstprijzen te winnen en Maashorstverhalen te beluisteren ergens in het OERgebied van Brabant en haar economische schil. Onderweg rusten we uit bij sfeervolle locaties, die je op en top laten genieten van onze Brabantse natuur.

Bezoek de Maashorst

Eigen activiteiten van ‘Maashorst Events’ zijn de laatste zondag in maart het Walking Event en op de laatste zondag in augustus Maarhorst, Op díe Fiets.
Blijf gerust eten of slapen en maak er een heerlijk weekend weg van in ons mooie
OERnatuurgebied!
Maar door de seizoenen heen is er veel meer te doen dan onze evenementen. Ga eens een kijkje nemen op een van de toeristische websites zoals www.bezoekdemaashorst.nl. Of de website voor de inwoners in de economische schil van de Maashorst www.meermaashorst.nl

Hiernaast maken we jullie alvast lekker met de prachtige film over het Oergebied van Brabant; de Maashorst. 

Doe mee!

Jouw Maashorst event

Maashorst Events organiseert niet alleen evenementen om mensen te verbinden in De Maashorst, zij helpt ook jou graag met het organiseren van een evenement! Een goed idee voor een eenmalig event of een activiteit die wellicht jaarlijks terug kan komen. Ontdek snel of jouw evenement binnen de kaders van Maashorst Events valt. Op deze manier draag je bij aan de verbindende factor die Maashorst Events in onze regio wil zijn.