Maashorst Trailrun 2 april

 • Maashorst Trailrun-deelnemers trailen in het zonnetje!

  NATUURGEBIED DE MAASHORST  - Wat een geluk voor de ruim 400 deelnemers die zondagochtend 3 april aan de start stonden van de tweede editie van Maashorst Trailrun.  Na een aantal regenachtige en koude dagen scheen zondagochtend prompt de zon! Extra genieten tijdens de Trailrun, Business Trailrun en Kidstrail met het...
 • Business Trailrun sponsorpagina online

  Maashorst Business Trailrun is voor jouw werknemers dé uitgelezen kans om sportief voor de dag te komen. Alle deelnemers kiezen hun eigen afstand en zullen starten samen met de individuele lopers van Maashorst Trailrun. Tip: nodig relaties of klanten uit om mee te lopen! Op de sponsorpagina zie je wie je...
 • Voorzitter Maashorst Trailrun: Kim van Lee

  Commissie-voorzitter Maashorst Trailrun: Kim van Lee, Kims Life Coaching • Twee jaar geleden kopte de titel boven het persbericht: Nieuwe voorzitter Maashorst Trailrun Kim van Lee. Helaas moest onze Maashorst Ondernemers haar energie en doortastendheid nog even in bedwang houden. Maar nu we weer kunnen, werd meteen een vergadering gepland. Dat...
 • Voorinschrijving gestart Maashorst Events

  Schrijf je in en ga sportief genieten; wandelend of met de trailrun MAASHORST – De online mogelijkheid tot inschrijven is gestart. Stichting Maashorst Events is samen met Wandelvereniging Ons Genoegen en De Keien Atletiek druk bezig om van twee prachtige evenementen de laatste puntjes op de i te zetten. Doe jij...
 • Streekfonds De Maashorst steunt Maashorst Trailrun

  Maashorst Trailrun krijgt steun van Streekfonds De Maashorst en is daar heel dankbaar voor. Zo kunnen we het evenement organiseren op een manier dat het voor de deelnemers leuk is, veilig en betaalbaar. De organisatie is heel blij met deze steun en bedankt Streekfonds De Maashorst ook namens alle deelnemers.

• Editie 2023: 2 april

Maashorst Trailrun

Ontdek de natuur van natuurgebied De Maashorst tijdens Maashorst Trailrun 2023. Zondag 2 april staat de derde editie van de Maashorst Trailrun op het programma, waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van natuurgebied De Maashorst te ontdekken.
Dit sportieve evenement is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. De start- en finishlocatie van deze editie is Camping De Heische Tip, Straatsven 4 in Zeeland.

Trail jij met ons mee? Schrijf je dan snel in! Vroege vogels die zich tot en met 19 maart inschrijven voor de Maashorst Trailrun, krijgen liefst € 2,50 korting op het inschrijfgeld en zijn zeker van deelname.

Voor alle deelnemers aan de trailrun hebben we ook dit jaar weer een speciale Maashorstmedaille beschikbaar, gemaakt van natuurlijke materialen. Voor slechts € 3,00 heb je dit collector’s item al in bezit. Mis het niet!

Inschrijfkosten:
5 km (11.30 uur): € 10,00 (vroege vogels € 7,50)
12 km (11.15 uur): € 15,00 (vroege vogels € 12,50)
22 km (10.30 uur): € 20,00 (vroege vogels € 17,50)
1 km kidstrail (13.00 uur): € 2,50
2 km kidstrail (13.00 uur): € 2,50

Schrijf je je in na 19 maart? Dan vervalt de vroege vogel korting en geldt: zolang de voorraad strekt. Inschrijven is mogelijk tot en met 31 maart 2023. Na-inschrijving is niet mogelijk.

De Maashorst Trailrun wordt georganiseerd door Stichting Maashorst Events in samenwerking met De Keien Atletiek.

Streekfond De Maashorst bedankt

Maashorst Trailrun wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van Streekfonds De Maashorst. 

Ook in 2023 is er weer een Maashorst Business trailrun! 

Maashorst Business Trailrun is voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen! Deelnemers aan Maashorst Business Trailrun; kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 22 kilometer) •  starten gelijk met de individuele lopers • genieten achteraf van een Trailrun-buffet • Na-inschrijving is helaas niet mogelijk. 

Tip: Nodig medewerkers, relaties of klanten uit om mee te lopen! Inschrijven is mogelijk door een e-mail te sturen naar trailrun@maashorst-events.nl.