Maashorst Trailrun

 • Ben jij maatschappelijk betrokken?

  Net als zoveel verenigingen en stichtingen is ook Stichting Maashorst Ondernemers naarstig op zoek naar mensen die een handje willen helpen. Klinkt vaag? Nee hoor! Klik hier en je ziet in één oogopslag wie we zoeken voor welke functie. Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!
 • Eerste editie trekt ruim 600 deelnemers (fotoverslag)

  Een sportief feestje. Dat was de eerste editie van de Maashorst Trailrun, die zondag 7 april plaatsvond in het prachtige natuurgebied dat de gemeenten Uden, Landerd, Oss en Bernheze met elkaar verbindt. Bijna zeshonderd deelnemers werkten zich in het zweet en genoten met volle teugen van de fraaie routes door...
 • Nog een paar dagen….

  En dan is het zover; de allereerste editie van Maashorst Trailrun. Heb jij je nog niet ingeschreven? Tot en met morgen.... wees er op tijd bij! Veel plezier alvast en succes!
 • Kidstrail in De Maashorst: kinderen zijn de baas!

  Docus de Das geeft startschot op zondag 7 april MAASHORST - De eerste editie van Maashorst Trailrun, die op zondag 7 april op het programma staat, is een evenement voor het hele gezin. Zo kunnen deelnemers kiezen uit trails van 5, 12 of 24 kilometer. En voor de kinderen tot en...
 • Artikel Business Trailrun in DeMooiBernhezeKrant

• Editie 2019 • 7 april

De Maashorst Trailrun

Rennen over onverharde paden, af en toe een heuveltje bedwingen en je ogen uitkijken in De Maashorst. Zondag 7 april staat de eerste editie van de Maashorst Trailrun op het programma, het sportieve evenement voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper.
Dat wil je toch niet missen?

Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek zorgen voor een uitdagend én mooi parcours waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van De Maashorst te ontdekken. Start- en finishlocatie van de Maashorst Trailrun is camping De Heische Tip aan de Straatsven 4 in Zeeland.

Trail jij met ons mee? Je kunt kiezen uit drie afstanden:

• 5 kilometer: start om 11.30 uur 
• 12 kilometer: start om 11.15 uur
• 24 kilometer: start om 10.30 uur

Jong geleerd is oud gedaan! Voor kinderen tot en met 12 jaar staat op zondag 7 april de Kidstrail op het programma. Zij leggen vanaf 13.00 uur een parcours van 1 kilometer af door De Maashorst.

Business Trailrun
De Maashorst Business Trailrun is voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen! Alle deelnemers aan de Maashorst Business Trailrun kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 24 kilometer) en starten samen met de individuele lopers.

Vragen kun je per e-mail sturen naar trailrun@maashorst-events.nl