Commissie-voorzitter Maashorst Trailrun: Kim van Lee, Kims Life Coaching • Twee jaar geleden kopte de titel boven het persbericht: Nieuwe voorzitter Maashorst Trailrun Kim van Lee. Helaas moest onze Maashorst Ondernemers haar energie en doortastendheid nog even in bedwang houden. Maar nu we weer kunnen, werd meteen een vergadering gepland.

Dat zij betrokken is en meteen aanpakt, blijkt uit haar snelle ‘jawoord’ op onze vraag of ze interesse had in het voorzitterschap van commissie Maashorst Trailrun. Zij blijkt een aanstekelijk enthousiasme te hebben en in het voorzitten van de vergadering: recht door zee. En deze eigenschap kwam haar afgelopen jaar goed van pas, want ze heeft in coronatijd enkele zware knopen moeten doorhakken.

Meer energie
In haar werk als runningtherapeut wordt het hardlopen als middel ingezet bij onder andere stressmanagement, depressie, trauma, chronische vermoeidheid, zelfvertrouwen en burn-out. Een rustige duurloop zorgt voor meer balans tussen lichaam en geest en, zo geeft Kim als beste reden om met haar de uitdaging aan te gaan, je krijgt juist meer energie en het gevoel dat je de hele wereld weer aan kunt, van lopen.

Het bestuur van Maashorst Events en de commissie Maashorst Trailrun van De Keien Atletiek zijn erg blij met ons enthousiaste organisatielid en hoopt dat Kim dit jaar haar enthousiasme helemaal uit kan leven in haar taak als voorzitter van onze ‘club’.

voorzitter-trailrun@maashorst-events.nl