BERNHEZE – De Stichting Vrienden van Bernhoven is een samenwerking aangegaan met de Maashorst Trailrun (5, 12 of 22 kilometer) die op zondag 5 april wordt gehouden. Goed nieuws; deelnemers lopen samen en kunnen bij inschrijving extra euro’s doneren voor de nieuwe polikliniek oncologie in Bernhoven. Ren je ook mee?

Kanker raakt en is dichtbij
Bernhoven realiseert een aparte polikliniek oncologie. Medio mei 2020 opent Bernhoven de deuren van deze polikliniek. Zorgverleners van verschillende specialismen werken samen om patiënten de allerbeste oncologische zorg te bieden. Voor de patiënt betekent dat: kortere wachttijden, meer gecombineerde afspraken op een dag en duidelijkere communicatie over behandelmogelijkheden.

‘Ruimte van Verbinding’
Een belangrijk onderdeel van de nieuwe polikliniek oncologie is de ‘Ruimte van Verbinding’. Een fijne plek die rust, warmte, vriendelijkheid en veiligheid uitstraalt. In de aankleding van de nieuwe polikliniek zoekt Bernhoven ook de verbinding met de natuur van De Maashorst. De wens om deze speciale ruimte te realiseren, komt voort uit gesprekken met (ex-)patiënten. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een veilige omgeving om de soms heftige gesprekken met hun behandelaars te kunnen verwerken. Daarnaast biedt de ‘Ruimte van Verbinding’ de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten voor hen die dat willen.

Draagt u ook een steentje bij?
Bij het inschrijven aan de trailrun kun je de keuze maken een financiële bijdrage te leveren aan de nieuwe polikliniek oncologie. Er is de mogelijkheid om een vrije donatie te doen bij inschrijving. Jouw bijdrage telt. Zo wordt het financieel mogelijk gemaakt om deze ruimte te realiseren. De eerste giften zijn binnen, maar ze zijn er nog niet. Loop je niet mee, maar wil je wel een gift doen? Dat kan, maak dan jouw bijdrage over op rekeningnummer NL 58 RABO 0125 9632 11 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven onder vermelding van ‘polikliniek oncologie’ of vraag een betaalverzoek aan.
Meer informatie over inschrijven: www.maashorst-events.nl/trailrun