De organisatie kan terugblikken op een geslaagde vijfde editie van Walking Event De Maashorst dat zondag 31 maart plaatsvond.
Met een kleine 1.500 wandelaars die het mooie Maashorstgebied al wandelend gingen verkennen kan met recht gesproken worden over een groot succes!
Rond 9.00 uur stond de parkeerplaats bij de Kriekeput al helemaal vol en moest uitgeweken worden naar de parkeerplaats een eindje verderop aan de achterzijde van deze locatie, uitstekend aangegeven door vrijwilligers van wandelvereniging Ons Genoegen uit Schaijk.

Soms piepte het zonnetje even tussen de vele wolken door maar gelukkig bleef het droog en daar was iedereen natuurlijk al blij mee. De pauzeplek Hoessenbosch in Berghem was erg gezellig ingericht met heuse kussentjes op de aanwezige bankjes waar de wandelaars lekker even uit konden rusten terwijl ze konden genieten van de mooie zang van vier swingende dames.
Ook pauzeplek Boer Bens was voor de deelnemers die gekozen hadden voor de wat langere afstanden een prima rustplek om even de batterij weer op te laden. ‘Maashorsthelden’ Docus de Das, Osje en Brody Jones waren ook aanwezig en zorgden voor met name bij de aanwezige kinderen voor een vrolijke noot.

Bij de start- en finishlocatie de Kriekeput was het een drukte van belang; niet alleen tijdens het inschrijven maar ook toen de wandelaars weer terugkwamen van hun mooie wandeling door het OERgebied van Brabant. Er werd nog lang nagepraat over deze mooie wandeling waarvan iedereen hoopt dat er volgend jaar een zesde editie zal plaatsvinden!

Hier vind je alle foto’s van het event!