MAASHORST – Walking Event De Maashorst staat garant voor veel wandelplezier door het (boeren)landschap, langs historische plaatsen en dwars door de schitterende natuur van de Maashorst. Met wandelroutes van 5 tot 30 kilometer is dit evenement geschikt voor zowel jong als oud. Geniet dit jaar van de zesde editie van Walking Event De Maashorst!

De startlocatie op zondag 29 maart is bij Teugel Resort Uden in Uden; deze locatie is vanaf 8.00 uur open. De kosten voor alle afstanden zijn zoals ieder jaar € 5,- per persoon, voor deelnemers tot en met 12 jaar bedraagt de deelname slechts € 2,50 per persoon.

Natuurverschijnsel
Na het jubileumjaar is de organisatie weer enthousiast van start gegaan en de routes zijn al uitgezet. In deze tocht komt een diversiteit aan natuur langs, maar ook enkele natuurverschijnselen die de Maashorst te bieden heeft. Maashorst Ondernemers zorgen voor interessante en sfeervolle pauzeplekken.  Walking Event De Maashorst is bij uitstek een gezellige wandeltocht voor het hele gezin, en neem gerust je trouwe viervoeter mee! Maak er met z’n allen een gezellig dagje uit van.

Organisatie
Ga voor meer informatie naar www.maashorst-events.nl. De organisatie van Walking Event De Maashorst is in handen van Stichting Maashorst Events en Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk. Dit unieke evenement wordt georganiseerd onder auspiciën van de KWBN.