Werkgroep Maashorst Trailrun

Werkgroep

Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek organiseren de Maashorst Trailrun. Zij zorgen voor een uitdagend én mooi parcours, waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van natuurgebied De Maashorst te ontdekken. 

Maashorst Events: Eventvoorzitter Metten Maas
Sjaak Thomassen – Rian van Schijndel en Anke Fransen
|
De Keien Atletiek: Arie van Grunsven, Twan Opheij, Annelieke van der Linden
 en Margot van Schijndel

De Keien Atletiek Uden

Landelijk en in de regio Uden is De Keien Atletiek, opgericht 8 november 1960, een begrip. Met meer dan 600 leden behoort De Keien Atletiek bovendien tot één van de grootste sportverenigingen van Uden. De Keien Atletiek beschikt over een volwaardige topaccommodatie waar atleten graag komen: Stadion De Kuip gelegen aan de Sportlaan 2 te Uden. Stadion De Kuip wordt beheerd door Stichting De Kuip en De Keien Atletiek is de hoofdgebruiker van deze mooi gelegen prachtige accommodatie.
Het telefoonnummer is 0413 – 264191.

Stichting Maashorst Events

Stichting Maashorst Events is verantwoordelijk voor de aankleding van Maashorst Trailrun. Hierbij krijgt zij ondersteuning van MOOS, de ondernemers in de economische schil van natuurgebied De Maashorst. Stichting Maashorst Events organiseert sportieve evenementen om het bijzondere natuurgebied De Maashorst steeds bekender te laten worden.