Werkgroep Walking Event de Maashorst

Werkgroep

Wandelsportvereniging Ons Genoegen in Schaijk, Twan van Bakel van vakantiepark Zevenbergen uit Heesch en Marij van der Leest van De Verrijking uit Oss hebben de eerste stappen gezet voor dit mooie evenement

Inmiddels krijgen zij bijstand van, Rian van Schijndel, PR-communicatie van stichting Maashorst Events en secretariaat Marij van der Leest. 

Twan van Bakel heeft als voorzitter het stokje overgedragen aan Walking Event De Maashorst voorzitter Matijn Franken. Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk is verantwoordelijk voor de routes van Walking Event De Maashorst. Deze vereniging maakt dus ieder jaar mooie routes met de kennis van natuurgebied De Maashorst die zij heeft op het gebied van wandelen. Zo kom je ieder jaar langs de mooiste plekjes van dat gedeelte van natuurgebied De Maashorst. Naast Walking Event De Maashorst organiseert Ons Genoegen Schaijk ieder jaar nog een aantal wandelevenementen. 

Voor algemene informatie verwijzen wij je door naar www.wandel-og.nl.

Stichting Maashorst Events

Stichting Maashorst Events is verantwoordelijk voor de totale aankleding van Walking Event De Maashorst. Hierbij krijgt zij ondersteuning van Maashorst Ondernemers. Stichting Maashorst Events organiseert sportieve evenementen om het bijzondere natuurgebied De Maashorst steeds bekender te laten worden.