Werkgroep Walking Event de Maashorst

Werkgroep

Diny de Groot is een van de initiatoren die met  Wandelsportvereniging Ons Genoegen in Schaijk, Twan van Bakel van vakantiepark Zevenbergen in Heesch en Marij van der Leest van De Verrijking in Oss de eerste stappen heeft gezet voor dit mooie evenement

Inmiddels krijgen zij bijstand van de PR-commissie van stichting Maashorst Events.

Contactpersoon is Twan van Bakel en Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk is verantwoordelijk voor de routes van Walking Event De Maashorst. Deze vereniging maakt dus ieder jaar mooie routes met de kennis van De Maashorst die zij heeft op het gebied van wandelen. Zo kom je ieder jaar langs de mooiste plekjes van dat gedeelte van De Maashorst. Naast Walking Event De Maashorst organiseert Ons Genoegen Schaijk ieder jaar nog een aantal wandelevenementen, te weten:

Snerttocht Schaijk in januari
Avond 4 Daagse Schaijk
Maashorstwandeltocht in juni
Pater Vos Tocht in oktober

Dit jaar loopt Matijn Franken voor Maashorst Events mee met de voorzitter commissie Wandel Event De Maashorst, om volgend jaar het stokje over te nemen.

Voor algemene informatie verwijzen wij je door naar www.wandel-og.nl.

Stichting Maashorst Events

Stichting Maashorst Events is verantwoordelijk voor de totale aankleding van Walking Event De Maashorst. Hierbij krijgt zij ondersteuning van Maashorst Ondernemers. Stichting Maashorst Events organiseert sportieve evenementen om het bijzondere natuurgebied De Maashorst steeds bekender te laten worden.