Wij stellen de organisatieleden van De Keien Atletiek aan je voor!

Annelieke van der Linden (rechtsvoor op de foto) zette zeven jaar geleden haar eerste hardlooppassen tijdens Start to Run bij De Keien Atletiek en raakte verslingerd aan de sport.
Ze verzorgt samen met Rian van Schijndel de pr en communicatie van de Maashorst Trailrun.

“Genieten van de natuur en tegelijkertijd sportief bezig zijn: een échte win-winsituatie! Natuurlijk doe ik het liefst zelf mee met de Maashorst Trailrun, maar dat ik er samen met vrijwilligers voor mag zorgen dat mensen met een glimlach over de finish komen, is eigenlijk net zo leuk! Zie ik je op 7 april?

Arie van Grunsven is al jaren lid van De Keien Atletiek en traint wekelijks in De Maashorst. Tijdens zijn lange duurlopen in dit natuurgebied ontstond bij hem het plan de Maashorst Trailrun te organiseren. Hij richt zich als organisator met name op de sponsoring en het parcours.
“De Maashorst is een schitterende omgeving en trailrunning is een heerlijke sportieve ontspanning. Wat is er mooier om deze twee elementen samen te brengen? De Maashorst Trailrun op 7 april is een ‘keimooie’ gelegenheid om de mooie omgeving én de mooie sport te ervaren. Ik geniet ervan om hieraan mee te mogen werken.”

Margo van Schijndel is een bezig bijtje. Ze is secretaris van het bestuur van De Keien Atletiek én verricht administratieve taken voor de Maashorst Trailrun. Vragen over de Trailrun? Stuur dan een e-mail naar trailrun@maashorst-events.nl. Grote kans dat je antwoord krijgt van Margo!
“Op deze foto zie je me, samen met loopmaatjes Inge (links) en Christel (rechts), in actie tijdens de La Chouffe trail. Het lopen van trails vind ik heel erg leuk. Ik geniet van de natuur, de ontspanning van lekker lopen zonder tijdsdruk, even relaxt pauzeren en samen met je medelopers concluderen dat het geweldig is. Zelf een trail organiseren met een super enthousiaste club mensen is net zo leuk! Je krijgt er energie van en ook nog eens een fantastisch evenement in De Maashorst als beloning!

Twan Opheij, 54 jaar en woon in Erp. Binnen De Keien Atletiek ben ik al de nodige jaren actief als hardloper en als vrijwilliger bij het organiseren van allerlei evenementen. Mijn zondagse hardlooptraining vindt standaard plaats in De Maashorst, waarbij we met verschillende groepen de natuur in trekken voor een heerlijke training. Een geweldige mix van inspanning en ontspanning in een fraaie omgeving. Voor mij is er geen mooiere training dan die in de Maashorst. Het opzetten van een trailrun in dit gebied stond al een paar jaar op mijn wensenlijstje. Door de volle hardloopagenda was dit echter nog niet van de grond gekomen. Het wegvallen van de Ekoplazaloop gaf ons echter ruimte om een nieuw evenement te organiseren. We hebben dit dankbaar opgepakt. Mooi om te zien en horen hoe enthousiast hierop gereageerd wordt. Samen gaan we van de Maashorst Trailrun een geweldig evenement maken!