Een sportief feestje waarbij je de mooiste plekken van natuurgebied De Maashorst ontdekt: dat is de Maashorst Trailrun. Zondag 2 april 2023 staat de derde editie op het programma. Deelnemers kunnen kiezen uit afwisselende routes over 5, 12 of 22 kilometer. Start- en finishlocatie van deze trailruns is camping De Heische Tip aan de Straatsven 4 in Zeeland. Trail jij met ons mee dit jaar? Schrijf je dan nu in!

Maashorst Events en De Keien Atletiek werken samen om jong en oud een mooi trailrunevent te presenteren. Ook kinderen krijgen weer de kans om de sportieve strijd met leeftijdsgenoten aan te gaan. Zij lopen een route van 1 of 2 kilometer. Voor bedrijven die sportief voor de dag willen komen, kunnen deelnemen aan de Maashorst Business Trailrun, hierover meer informatie na de jaarwisseling.

Inschrijven
Zin in een sportieve uitdaging in de natuur? Schrijf je in voor de Maashorst Trailrun via www.maashorst-events.nl. Houd deze website in de gaten voor actuele informatie over de Trailrun. Of volg Maashorst Events op Facebook of  Instagram.
klik hier naar de inschrijving