MAASHORST – De evenementen in de Maashorst bestaat in 2024 uit twee evenementen: Maashorst Trailrun en Vlucht 14-18 Turnhout Uden 50 & 100 mijl. Twee enthousiaste verenigingen gaan aan de slag om deze events tot een succes te maken. De Keien Atletiek organiseert Maashorst Trailrun op zondag 7 april en Vlucht 14-18 zal op 20-21-22 september werderom door Team Kempen georganiseerd worden.

Zet jij deze twee prachtige evenementen ook in je agenda?
Beide evenementen zetten het natuurgebied De Maashorst zo op de kaart. De start- en finishlocaties zijn gereserveerd. Via deze weg willen we je aandacht voor onze social media waar we alle ins- en outs delen.  

Maashorst Trailrun
Zondag 7 april 2024 is de vierde editie van dit trailrun evenement. Rennen over onverharde paden, af en toe een heuveltje bedwingen en je ogen uitkijken in natuurgebied De Maashorst. Het evenement is voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper en wordt georganiseerd door De Keien Atletiek.

De atletiekvereniging zorgt voor een uitdagende, maar ook een verrassend parcours, waarbij het geweldig is om met alle deelnemers door natuurgebied De Maashorst te lopen. De start- en finish is bij Beachclub De Maashorst, waarbij er keuze is uit deelname aan 5 kilometer, 12 kilometer of 22 kilometer en trail met ons mee!

Ga voor meer informatie over de Maashorst Kidstrail en Business trailrun, maar ook voor inschrijven naar deze link.

Vlucht 14-18, Turnhout Uden – 50 & 100 mijl

Deze recreatieve wandeling voor gevorderden biedt een uitdaging van 50 mijl, ofwel 80 kilometer, die gelopen kan worden van Turnhout naar Uden of van Uden naar Turnhout.
Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken voor een evenement, ook voor een organisatie als Vlucht 14-18 niet.

Samen brengen we sportiviteit en geschiedenis van Vluchtoord 1914-1918 samen en bieden we de deelnemers een bijzondere ervaring. Binnenkort delen we ook het programma voor belangstellende inwoners en toeristen. Voor nu kun je je inschrijven of meer informatie vinden op deze website. Laten we er samen een memorabel weekend van maken! www.vlucht1418.eu